IZLOŽBA: Collegium artisticum 2017_Arhitektura u Bihaću
Hana Kevilj
Hana Kevilj
 • 2017-09-25
 • Autor: AABH

  Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini u saradnji sa Gradskom galerijom Bihać organizuje predavanja i otvaranje izložbe „Collegium Artisticum 2017 – Arhitektura“ u Bihaću, 30.09.2017. u 18:00.

  Godišnja izložba Collegium Artisticum ima tradiciju dužu od 50 godina i predstavlja najznačajnija bosansko-hercegovačka djela arhitekture i umjetnosti. Dio izložbe koji je namjenjen arhitektonskim ostvarenjima u BiH, nakon svečanog otvaranja u Sarajevu nastavlja sa svojim predstavljanjem putujućom izložbom. Izložba je, nakon predstavljanja sarajevskoj javnosti organizovana u Mostaru i Trebinju.

  Izložba će biti otvorena nakon prezentacije Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini i kratke prezentacije sponzora. Otvaranje izložbe je u 19:30, nakon čega je planirano koktel druženje. Izložba ostaje otvorena do 11.10.2017.

  Pozivamo sve arhitektice i arhitekte, ali i ostale zainteresovane da nam se pridruže ovom značajnom događaju.

  Ulaz na izložbu je besplatan!

  Sponzori događaja:

  Denaro d.o.o. je osnovana 2007. godine u Bihaću, kao porodična firma, koja se vremenom specijalizirala u oblasti krovnih i fasadnih sistema. Denaro je zastupnik svjetskih brendova kao što su: Fakro (krovni prozori uz široku paletu proizvoda), Jungmeier (crijep za krov) i Opti (OptiStep – tavanske stepenice, OptiLight – krovni prozori i OptiLook – izlazi na krov).

  AS Interijer d.o.o. Bihać je firma specijalizirana za unutarnje uređenje prostora. Zastupnici su više brendova, kao što su: podne obloge parketi i laminati renomiranih proizvođača Meister i Egger sa pratećim programom, program dekorativnih ukrasnih lajsni za pod i strop te 3D – panela, belgijskog proizvođača firme nmc, inovativni program wedi – koji nudi inteligentna rješenja za prostore s povišenom vlagom, širok izbor tapeta i fototapeta od renomiranih proivođača Marburg, BN International i Komar, te montažne sanitarne pregrade SES 24.

  Sponzori događaja će pripremiti promotivni materijal uz predavanja.

  Hana Kevilj

  Hana Kevilj

  Datum objavljivanja: 25.09.2017.

  Podijeli

  Iz arhive