UDRUŽENI za Archicad BIM SADA – Pogodnosti za članove AABiH na trajnu licencu
 • 2021-12-01
 • Poštovani članovi AABiH, obavještavamo vas da su generalni distributer Graphisoft Archicad software-a za BiH – firma Doxat uz podršku hiCAD d.o.o. iz Beograda odlučili u sklopu akcije „UDRUŽENI za Archicad BIM“ članovima Asocijacije arhitekata BiH ponuditi poseban popust na trajnu licencu Archicada u iznosu od 100,00 €.

  Naime, u periodu od 25.11.2021 do 25.12.2021. cijena trajne licence je snižena za 17 % što čini uštedu od 600,00 €. Pored te uštede članovima AABiH se nudi i dodatna ušteda od 100,00 € po licenci što software čini značajno jeftinijim, odnosno njegova konačna cijena je 2780,00€. Ovom akcijom distributeri žele stimulirati udruživanje, redovno plaćanje članarine u Asocijaciji Arhitekata BiH, pružajući tako još jednu pogodnost zahvaljujući članstvu u ovoj organizaciji. Uslov za dobijanje ovog, dodatnog popusta će biti da kupac u trenutku kupovine ima plaćenu članarinu Asocijacije Arhitekata BiH.

  Archicad 25 je najnovija verzija Graphisoftovog BIM softwarea koja je u novembru ove godine dobila i nagradu „BIM proizvod godine“ na godišnjim nagradama za informacione tehnologije u

  građevinarstvu, pod nazivom “The Hammers” (Čekić) koja se održava u Londonu.  Njihov mobilni alat BIMx također je nagrađen u kategoriji „Mobilna tehnologija godine“. Za ovu nagradu proizvode nominiraju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u građevinskoj industriji.

  VIŠE INFORMACIJA.

  Podijeli

  Iz arhive