STUDENTSKI NATJEČAJ: VOKEL Kupaonice
 • 2018-12-19
 • Društvo VOKEL objavljuje NATJEČAJ za studente arhitektonskog i građevinskog usmjerenja kao i za mlađe arhitekte za uređenje 9 uzornih kupaonica.

  Poslovnica Posušje, Društva Vokel u pripremi je izrade 9 kupaonica koje će služiti kao ogledni uzorci za sve kupce Društva Vokel kao i ideje za sve velike projekte koji traže adekvatna rješenja za svoje objekte.

  Svaka kupaonica označena je brojem te je potrebno navesti broj kupaonice koju dizajnirate. U projektu je potrebno koristiti robu iz asortimana koje Vokel ima u svojoj ponudi. 

  Pri izradi kupaonice potrebno je navesti sve proizvođače kao i njihove serije koje su korištene pri vizualizaciji kupaonice. Na web adresi www.vokel.com možete potražiti sve proizvođače s kojima Vokel posluje.

  Svatko od sudionika može dostaviti više rješenja za više kupaonica.

  Autor, čije idejno rješenje pobijedi dobit će 500KM. Ukoliko pobijedi više autorovih rješenja, za svako dobiva po 500KM.

  Završene projekte slati isključivo u PDF-u na mail vokelmarketing@gmail.com uz napomenu: uzorna kupaonica – do 21.12.2018.god.

  Potrebno je ostaviti broj mobitela, datum i mjesto rođenja te mjesto i godina studija (ili ako ste mlađi arhitekt onda gdje ste završili fakultet i kada).

  Za sve dodatne informacije posjetite www.vokel.com

  Podijeli

  Iz arhive