ŠKOLA AABH_11
 • 2018-06-13
 • Jedan od najpopularnijih edukacijskih formata AABH – ‘Škola AABH’ nastavlja sa programom stručnih predavanja za arhitekte, studente arhitekture i građevinske inžinjere.

  Povodom velikog intresa za dodatnim tehničkim usavršavanjem i nakon uspješno održanih 18 stručnih, tematskih predavanja u ukupno 7 ciklusa Škole AABH, Škola AABH dodatno razvija svoj format na način da će pored partnera iz građevinske industrije, predavanje održati i arhitekti koji implementiraju i projektuju ista rješenja.

  Škola AABH_11 u Sarajevu održati će se u četvrtak, 21.06.2018 sa početkom u 18:00 sati, u AABH prostorijama na adresi Alipašina 2, Sarajevo.

  Predavanje će održati Kenan Brčkalija iz poznatog  arhitektonskog biroa ‘AHAKNAP’ o njihovom načinu rada i projektovanja, sa koncentracijom na hotel ‘MGallery’ dobitnikom nagrade za realizaciju od strane internacionalnog žirija, na godišnjoj izložbi Collegium Artisticum 2018.

  Potom, Tomica Kovač ispred kompanije ‘TECE’ održati će predavanje o inovativnim rješenjima ispred koja se odnose na inovacije u tehničkim rješenjima odvodnih sistema i kanalica.

  TECE će predstaviti proizvodni program TECE s posebnim naglaskom na sisteme tuš kanalica TECEdrainline i TECEdrainprofile. TECEdrainline tuš kanalice oslobađaju kupaonicu od ometajućih pregrada i dopuštaju jednostavno oblikovanje poda. Tako nastaju kupaonice bez barijera. Kod TECEdrainline i TECEdrainprofile nije se pazilo samo na dobar dizajn, već i na sve što pojednostavljuje montažu, brtvljenje i higijenu.

  Nakon stručnih predavanja organizirano je koktel druženje za sve goste predavanja.

  Svi evidentirani polaznici Škole AABH mogu na zahtjev dobiti uvjerenje o odslušanim predavanjima izdato od Asocijacije arhitekata u BiH.

  Predavanja su otvorena za sve zainteresirane i nije potrebna prethodna rezervacija ili prijava.
  Pozivamo sve arhitektice, arhitekte, studente arhitekture i druge inženjere da nam se pridruže na ovim stručnim predavanjima.

  Više o Školi AABH na linku.

  Datum objavljivanja: 13.06.2018.

  *Zabranjeno je kopiranje objava sa web stranice AABH na druge portale i medije bez odobrenja od strane Asocijacije arhitekata u BiH.
  Podijeli

  Iz arhive