ŠKOLA AABH_06/ 07: Akustika u arhitekturi – KNAUF
 • 2017-11-08
 •  

  Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini u suradnji sa Lift-prostorne inicijative organizira novi ciklus stručnih predavanja za arhitekte, studente arhitekture i građevinske inženjere.
  Tema Škole AABH_06 i Škole AABH_07 je “Akustika u arhitekturi”.

  Nakon uspješno održanih 15 stručnih, tematskih predavanja na ukupno 5 ciklusa Škole AABH i vašeg velikog interesa za dodatnim tehničkim usavršavanjem uvodimo novi koncept jednog dužeg i složenijeg predavanja po ciklusu.
  Na Školi AABH 06 i 07 detaljno ćemo obraditi temu akustike u arhitekuri – zvučne zaštite i sustavna enterijerska rješenja iz KNAUF-a.

  Škola AABH_06 u Sarajevu će se održati 14.11.(utorak) u Art kinu Kriterion sa početkom u 18:00 sati.

  Škola AABH_07 u Tuzli će se održati 15.11. (srijeda) u Ateljeu Ismet Mujezinović sa početkom u 18:00 sati.

  Predavanja će se realizirati sa partnerom AABH firmom KNAUF, renomiranim brendom na polju gipsanih obloga, pregradnih zidova, akustičnih ploča, protivpožarnih ploča i drugih sistemskih rješenja za enterijere.

  Boris Simonić, dipl.ing.str., voditelj istraživanja i razvoja za Jugoistočnu Europu u KNAUF-u će održati predavanja “Zvučna zaštita i akustika prostora – definicije pojmova i odabrani primjeri iz prakse”.

  Haris Hadžiosmanović, dipl.ing.arh.prokurist, voditelj tehničke službe u BiH će održati predavanje kojim će prezentirati konkretne primjere objekata u BiH na kojima su primjenjeni KNAUF sistemi.

  Nakon stručnih predavanja organizirano je koktel druženje za sve goste predavanja.

  Svi evidentirani polaznici Škole AABH mogu na zahtjev dobiti uvjerenje o odslušanim predavanjima izdato od Asocijacije arhitekata u BiH.

  Predavanja su otvorena za sve zainteresirane i nije potrebna prethodna rezervacija ili prijava.
  Pozivamo sve arhitektice, arhitekte, studente arhitekture i druge inženjere da nam se pridruže na ovim stručnim predavanjima.

  Više o Školi AABH na linku.

  Vidimo se!

  Datum objavljivanja: 8.11.2017.

  *Zabranjeno je kopiranje objava sa web stranice AABH na druge portale i medije bez odobrenja od strane Asocijacije arhitekata u BiH.
  Podijeli

  Iz arhive