ŠKOLA AABH_05 u Sarajevu
 • 2017-10-15
 • Pozivamo vas na peti ciklus predavanja u organizaciji Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini pod nazivom ŠKOLA AABH_05.

  Predavanja će se održati 19.10.(četvrtak) u 18:00 sati u Art kinu Kriterion.

  Cilj ovih edukativnih predavanja je konstantno usavršavanje i upoznavanje inženjera sa novim materijalima i tehnologijama u građevinarstvu.

  Predavanja su organizirana u suradnji sa partnerima Asocijacije arhitekata, odabranim brendovima iz građevinske industrije koji su svim polaznicima programa osigurali prateće tehničke materijale.

  Na petoj Školi AABH_ slušati ćemo predavanje gosp. Zorana Čovrana iz Intra Lighting-a.
  Firma Intra Lighting, nastala 1989. godine, globalni je brend za pametna rasvjetna rješenja. Uzimajući u obzir dizajn, performanse proizvoda, pozornost na detaljima te projektnim iskustvom, Intra Lighting u mogućnosti je dati kvalitetno rješenje za široki spektar projekata.

  Spajanjem kvalitete svjetla, efikasnosti, održivosti i pouzdanosti kroz proizvode i rješenja, danas su na svjetskom tržištu rasvjete priznati kao jedna od vodećih tvrtki.

  Intra Lighting – Zoran Čovran će govoriti o pravilnoj primjeni Intra Lighting rješenja za rasvjetu ovisno o funkciji prostora, te će prezentirati raznovrsne mogućnosti i sistemska rješenja za arhitektonsku rasvjetu.

  Na Školi AABH_05 ćemo održati i prezentaciju projekta II faze Prilike plus čiji je nositelj AABH i upoznati sve članove i prijatelje AABH sa programom i ciljevima projekta. Prezentaciju će održati Narcisa Bašić Gaković, menadžer projekta i Sanela Dizdar, koordinator projekta ispred AABH.

  Cilj projekta je stručna obuka i osposobljavanje 250 odraslih sa ciljem zaposlenja od 70%, te jačanje praktične nastave i uvezivanje škola i industrije za 250 učenika/studenata na nekoliko lokacija unutar BiH.

  Na Školi AABH_05 održati će se i proglašenje nagrađenih autora čije fotografije na temu „Ritam u arhitekturi“ imaju najviše like-ova na instagram profilu AABH i koji će osvojiti simbolične nagrade.

  Nakon predavanja i prezentacija uslijedit će koktel druženje za sve polaznike predavanja.

  Pozivamo vas da u što većem broju dođete na ovu večernju školu Asocijacije arhitekata. 🙂

  O čemu smo govorili na ranijim Školama AABH možete pogledati na linku.

  Datum objavljivanja: 15.10.2017.

   

  Podijeli

  Iz arhive