ŠKOLA AABH_03
 • 2017-07-05
 • Škola AABH stiže u Tuzlu!

  Pozivamo sve arhitekte, građevince i izvođače radova na treći ciklus predavanja u organizaciji Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini pod nazivom ŠKOLA AABH_03.

  Predavanja će se održati 12.07.(srijeda) u 18:00 sati u Međunarodnoj galeriji portreta u Tuzli.

  Ukupno ćemo održati tri tematska, edukativna predavanja nakon kojih će uslijediti i koktel druženje za sve prisutne  – neograničenog trajanja.

  Ovim predavanjima vam želimo dati stručan osvrt i tehničku podlogu za primjenu suvremenih proizvoda iz građevinske industrije. Sve veći broj raznovrsnih novih materijala i tehnologija se pojavljuje na našem tržištu, preduvjet za njihovu ispravnu primjenu u projektiranju je poznavanje njihovih tehničkih specifikacija i pravilne ugradnje.

  Kroz ova predavanja ćemo projektante upoznati sa novim materijalima, sistemima građenja i opremom te ih povezati sa stručnjacima koji mogu pružiti tehničku podršku za vrijeme projektiranja.

  Predavanja organiziramo u suradnji sa odabranim brendovima iz građevinske industrije, koji će pored stručnih predavanja svim polaznicima osigurati i tehničku dokumentaciju za specifične proizvode i uzorke materijala. Svi polaznici će se evidentirati i na kraju ovogodišnjeg programa primit će potvrdu o odslušanim predavanjima.

  Predavači i teme Škole AABH_03 su:

  Sika
  Tema: Ravni krovovi

  Sisecam
  Tema: Inovativna rješenja u staklarstvu, poštujući prirodu i čovjeka.

  Murexin
  Tema: Detalji i rješavanje detalja u programu polaganja keramike Murexin proizvodima.

  Pozivamo vas da u što većem broju dođete na ovu večernju školu Asocijacije arhitekata. 🙂

  Kako je bilo na prvom ciklusu možete pogledati na fotografijama – dan_1 / dan_2.

  Datum objavljivanja: 05.07.2017.

  Podijeli

  Iz arhive