ŠKOLA AABH_01
 • 2017-04-29
 • Autorica: Ana Bosankić

  Pozivamo vas na novi program predavanja u organizaciji Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini pod nazivom ŠKOLA AABH: Suvremeni proizvodi.

  Prvi ciklus predavanja će se održati 4.05.(četvrtak) i 5.05.(petak) u  18:00 sati u Art kinu Kriterion.

  Svaki dan će biti održana po dva predavanja u trajanju od po 45 minuta nakon kojih će uslijediti i koktel druženje za sve prisutne  – neograničenog trajanja.

  Ovim predavanjima vam želimo dati stručan osvrt i tehničku podlogu za primjenu suvremenih proizvoda iz građevinske industrije. Sve veći broj raznovrsnih novih materijala i tehnologija se pojavljuje na našem tržištu, preduvjet za njihovu ispravnu primjenu u projektiranju je poznavanje njihovih tehničkih specifikacija i pravilne ugradnje.
  Kroz ova predavanja ćemo projektante upoznati sa novim materijalima, sistemima građenja i opremom te ih povezati sa stručnjacima koji mogu pružiti tehničku podršku za vrijeme projektiranja.

  Predavanja organiziramo u suradnji sa odabranim brendovima iz građevinske industrije, koji će pored stručnih predavanja svim polaznicima osigurati i tehničku dokumentaciju za specifične proizvode i uzorke materijala. Svi polaznici će se evidentirati i na kraju ovogodišnjeg programa primit će potvrdu o odslušanim predavanjima.

  Predavanja će se održavati kroz cijelu godinu u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.

  Predavači i teme na prvom ciklusu su:
  Sika – Ravni krovovi
  EPS Laštro – Ponašanje EPS-a u slučaju požara
  Baumit – Fasadni sustavi
  Draco – Betonitni, polimercementni i poliuretanski hidroizolacijski sustavi.

  Pozivamo vas da u što većem broju dođete na ovu večernju školu Asocijacije arhitekata. 🙂

  Datum objavljivanja: 29.04.2017.

  Podijeli

  Iz arhive