SHARE Talks Sarajevo 2024
 • 2024-06-05
 • Sarajevo će ove godine biti domaćin  SHARE Talks Sarajevo foruma koji organizuje udruženje SHARE Architects zajedno sa Asocijacijom arhitekata u BiH. Ovo je drugo izdanje koje se održava u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a zakazano je za 20. juni 2024. Godišnja izdanja Foruma imaju kontinuirano i relevantno prisustvo u zemljama kao što su Albanija, Bugarska, Kipar, Grčka, Moldavija, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Poljska, Rumunija, Srbija i Slovenija.

  SHARE Talks Sarajevo održat će se 20. juna u Bosanskom kulturnom centru (BKC) i okupit će međunarodne i domaće arhitekte.

  SHARE Talks Sarajevo 2024 omogućit će učesnicima pristup znanju i novim mogućnostima za saradnju. Renomirani domaći i međunarodni govornici, inovatori u arhitekturi i građevinskim tehnologijama predstavit će publici tehničke detalje velikih projekata, kao i inspirativne vizije.

  Najavljeni predavači ovogodišnjeg Foruma su:

  1. Zana Hadid Architects – Velika Britanija
  2. Bernard Khoury / DW5 – Lebanon
  3. Baar Baarenfels Aerchitekten – Austrija
  4. Stefano Boeri Architetti – Italija
  5. BMA – Makedonija

  SHARE Talks Sarajevo 2024 organizuje SHARE Architects, vodeća platforma za umrežavanje arhitekata u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi u partnerstvu sa Asocijacijom arhitekata u Bosni i Hercegovini, uz podršku Everest, partnera događaja.


  Besplatnu registraciju za događaj možete izvršiti na Share architects

   

  Podijeli

  Iz arhive