REPORTAŽA: Reynaers predavanje
 • 2017-02-15
 • Autor: AABH

  Reynaers Aluminium NV u saradnji sa Asocijacijom arhitekata u Bosni i Hercegovini, u srijedu 08.02.2017. u 17:00 h u Networks-u, organizovao je predstavljanje svog brenda kao noviteta na tržištu BiH. Kompanija Reynaers je vodeći europski stručnjak u razvoju i trgovini inovativnih i održivih aluminijumskih rješenja za prozore, vrata, fasade, te klizne sisteme i brisoleje. Promociju je otvorio menadžer prodaje za BiH, Enver Kapić, a nakon toga auditorijumu su se obratili predsjednik Upravnog odbora AABH, Vedad Islambegović i predstavnik Networks-a Senad Alibegović.

  Albertas Jerusevicius, regionalni direktor Reynaers Aluminium-a, predstavio je Reynaers kompaniju, osnovanu od strane Jan Reynaersa 1965.godine, sa sjedištem u Duffel-u, Belgija, a koja danas zapošljava preko 1770 radnika u 40 država, te izvozi proizvode u više od 70 država na 5 kontinenata. Reynaers je ponosan nosioc epiteta porodične kompanije, što potvrđuje i prošlogodišnja nagrada ‘The Family Business Award of Excellence’, koju organiziraju Ernst & Young, FBNet Belgija i Guberna.   

  Menadžer prodaje za zapadni Balkan, Saša Sretenović, uveo nas je u istoriju razvoja proizvoda i osnovne kvalitete kompanije: orijentiranost prema kupcima, inovativnost, jedinstvene aktivnosti, financijsku stabilnost i društvenu odgovornost, te same proizvode – od prozora i vrata, kao osnove proizvodnog programa, do inovacija u fasadnim sistemima i rješenjima krovnih konstrukcija. Predstavljeni su referentni projekti iz regiona – vinarija Zvonko Bogdan i poslovni objekat West End u Beogradu, te internacionalni projekti – park Ferrari World u Abu Dhabi-ju i KBC poslovni objekat u Leuven-u.

  Nakon prezentacije upriličen je pregled i diskusija o izloženim uzorcima uz koktel druženje. Događaj je odlično posjećen i podržan je prisustvom velikog broja proizvođača i investitora iz BiH, kao i brojnih članova AABH.

  U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa događaja, a više informacija o Reynaers kompanij možete pronaći ovdje.

  | Fotografije |

  Datum objavljivanja: 15.02.2017.

  Podijeli

  Iz arhive