PREDAVANJE: Uvod u BIM
 • 2017-02-06
 • Predstavljanje nove generacije software-a u arhitekturi

  Autor: AABH

  AABH / Hana Kevilj

  AABH / Hana Kevilj

  Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini organizira stručno predavanje pod nazivom “Uvod u BIM – predstavljanje nove generacije software-a u arhitekturi” na kojem će biti predstavljeni i predstojeći kursevi REVIT-a u organizaciji AABH.

  Predavanje će se održati u UNITIC-u (amfiteatar) u četvrtak 09.02.2017. godine sa početkom u 18:00 sati.

  Program predavanja:

  1. BIM – Revolucija građevinske industrije (Žarko Glisić d.i.a.- WALTER d.o.o.)

  2. REVIT- prezentacija predstojećih kurseva AABH (Iskra Leko d.i.a.)

  3. Izlaganje sponzora događaja – INOVA d.o.o. (distributeri Revit-a i drugih arhitektonskih software-a u BiH)

  BIM (Building Information Modeling) je najsuvremenija tehnologija za projektiranje u viskokogradnji i sve više zauzima mjesto CAD-tehnologije koja je dugi niz godina predstavljala nezaobilazan alat u inženjerskom projektiranju.

  Za razliku od CAD-a BIM nije samo alat nego je i proces koji prati objekt od idejnog rješenja, kroz sve procese projektiranja pa sve do održavanja i upravljanja istim nakon izgradnje.  BIM je postao sadašnjost te predstavlja jedini način da ostanemo ukorak s vremenom, konkurencijom i zahtjevima tržišta.

  BIM omogućava značajno povećanje produktivnosti, preciznije i detaljnije analize projekta, kvalitetnu kolaboraciju, brze izmjene, rano uočavanje problema te niz drugih prednosti koji osiguravaju brz povrat investicije.

  Pozivamo vas da nam se pridružite na predavanjima, te da se upoznate sa mogućnostima ove napredne tehnologije i predstojećim kursevima REVIT-a koje ćemo organizirati u narednom razdoblju.

  Datum objavljivanja: 06.02.2017.

   

  Podijeli

  Iz arhive