Poziv studentima: Volontiraj u AABH Creative HUB-u!
 • 2018-12-21
 • Pozivamo sve studente drugog ciklusa studija Arhitektonskog fakulteta da se prijave i iskoriste ovu super priliku te postanu dio kolektiva AABH Creative HUB-a.

  Kako naš HUB polako ali sigurno raste sve je više aktivnosti koje za sada marljivo obavljaju Merdžana i Sanela uz pomoć vjernih aktivnih članova.
  Smatrali smo da je ovo super prilika za studente da uskoče a za uzvrat dobiju ugodan, topao prostor sa super brzim internetom u kojem će moći raditi na svojim studentskim projektima, te sedmično (max.) izdvojiti 8 sati.
  Osim korištenja prostora studenti će imati super popust na sve kurseve u organizaciji AABH.

  Ne zaboravite da ste u svakom momentu okruženi arhitekticama/ma koje možete pitati za stručni savjet ili poslužiti se aktuelnom literaturom iz naše biblioteke.

  A ako to nije dovoljno dobar razlog, onda besplatna kafa, čaj i karaoke (u organizaciji najentuzijastičnijih članova) možda učine da se predomislite!
  Poslovi koje bi obavaljali su pomoć pri organizaciji događaja poput različitih predavanja, AABH Škole, izložbi, obuka te manjih administrativnih poslova. Nije strašno, zar ne?

  Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu pošaljite nam mail na info@aabh.ba sa ličnim podacima i kratko opišite zašto se prijavljujete i da li ste voljni izdvojiti par sati sedmično.
  CV i portfolio u ovom slučaju nisu potrebni, samo dobra volja! 🙂
  Rok prijave: 15. januar 2019. godine

  Radujemo se vašim prijavama!  Podijeli

  Iz arhive