POZIV: Poslodavcima i nezaposlenim arhitektima u cilju posredovanja
 • 2017-09-22
 • Autor: AABH

  Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini nastavlja sa posredovanjem u zapošljavanju te u tu svrhu pozivamo sve nezaposlene arhitekte ili one koji su u potrazi za boljim zaposlenjem, te kompanije koje imaju potrebu za upošljavanjem arhitekata da nam se jave na ovaj poziv.  

  Baza kontakata će nam služiti u potencijalnom posredovanju između vas i poslodavaca. AABH je uputila do sada ukupno 14 poziva za zaposlenje svim kolegama koji su se prijavili u bazu podataka nezaposlenih arhitekata i arhitekata koji su u potrazi za boljim poslovnim prilikama. Obzirom da se broj nezaposlenih u bazi smanjuje, upućujemo ovom prilikom još jedan poziv za dostavljanje vaših informacija.

  Baza kontakata arhitekata je povjerljiva i AABH ove podatke ne ustupa nikome. Poziv za zaposlenje, sa konkursnim uvjetima koje dobijemo od firme koja traži zaposlenike, mi šaljemo na adrese prijavljenih arhitekata. Zainteresirani za zaposlenje se onda javljaju na poziv za prijavu.  U daljem procesu odabira kandidata, pregovorima i ostalom AABH ne sudjeluje.

  Ova usluga AABH je besplatna kako za prijavljene arhitekte tako i za firme koje traže zaposlenike.

  Vašu prijavu možete izvršiti tako što ćete popuniti kratki upitnik za arhitekte ili poslodavce a zatim isti poslati na email info@aabh.ba.

  Email naslovite: Poziv- tražim posao (za arhitekte)

  Email naslovite: Poziv- nudim posao (za poslodavce)

  Datum objavljivanja: 22.09.2017.

  Podijeli

  Iz arhive