Poziv firmama u potrazi za arhitektima
 • 2017-04-05
 • Autor: AABH

  Pozivamo sve kompanije koje imaju potrebu za upošljavanjem arhitekata da nam se jave na ovaj poziv. Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini je formirala bazu kontakata arhitektica i arhitekata u potrazi za zaposlenjem ili u potrazi za boljim zaposlenjem od trenutnog.

  Kontaktima koji se nalaze u ovoj bazi podataka do sada je poslano pet poziva za zaposlenje firmi koje su tražile nove uposlenike – arhitekte. AABH se u ovom procesu pojavljuje kao posrednik između firmi i zaposlenika, ali kao i prvi filter u osnovnoj provjeri firmi ali i prijavljenih arhitekata. Baza kontakata arhitekata je povjerljiva i AABH ove podatke ne ustupa nikome. Poziv za zaposlenje, sa konkursnim uvjetima koje dobijemo od firme koja traži zaposlenike, mi šaljemo na adrese prijavljenih arhitekata. Zainteresirani za zaposlenje se onda javljaju na poziv za prijavu.  U daljem procesu odabira kandidata, pregovorima i ostalom AABH ne sudjeluje.

  Ova usluga AABH je besplatna i za firme koje traže zaposlenike kao i za prijavljene arhitekte.

  U našoj bazi kontakata arhitekata u potrazi za boljim zaposlenjem imamo preko 40 prijavljenih arhitekata iz cijele Bosne i Hercegovine. U našoj bazi kontakata svih arhitekata iz BiH nalazi se preko 900 registriranih arhitektica i arhitekata, a našu Facebook stranicu tjedno posjeti i preko 30 000 čitatelja.

  Ovim putem javno pozivamo se arhitektonske urede, firme, izvođačke firme, proizvođače građevinskih materijala i njihove predstavnike da nam se obrate za asistenciju u ovom procesu zapošljavanja arhitekata.

  Kontakt: info@aabh.ba

  Datum objavljivanja: 05.04.2017.

  Podijeli

  Iz arhive