POTKROVLJE.BA – ideje i savjeti za uređenje potkrovlja
 • 2020-06-09
 • Potkrovlje.ba je zajednički projekat kompanija VELUX, KNAUF INSULATION I TONDACH-WIENERBERGER pokrenut 2015.godine. Kao dio projekta portal www.potkrovlje.ba, zajedno sa socijalnim mrežama  kreiran je da na jednom mjestu kroz stručne savjete, ideje, inspiracije i dugogodišnja bogata iskustva olakša i bude na usluzi svima koji ulaze ili su već ušli u proces gradnje ili renoviranja za njih savršenog mjesta za život. Proizvodi koje promovišemo su VELUX krovni prozori, Knauf Insulation izolacijski proizvodi i Tondach-Wienerberger krovni sistemi – zajedno svi navedeni proizvodi čine savršenu kombinaciju neophodnu za svaki dom i potkrovlje.

   

  Kao tržišni lideri, brandovi nude i zastupaju zdrava, energetski efikasna, visoko kvalitetna i ekonomski prihvatljiva rješenja i promovišu samo najbolje za krajnje korisnike i njihov ugodan, zdrav i siguran boravak. Portal svakodnevno pruža inspiraciju čitaocima i donosi im zanimljivosti iz svijeta arhitekture, dizajna interijera i korisne savjete za uređenje doma.

  Pored redovne komunikacije sa investitorima portal surađuje sa arhitektima i izvođačima radova i edukaciji istih kako bi u konačnici investitorima kreirali i pružili kompletnu podršku.

   

   

  Podijeli

  Iz arhive