Otvorenje izložbe Collegium Artisticum u Banjoj Luci
 • 2021-06-23
 • Izložba Collegium Artisticum 2021 – Arhitektura uskoro dolazi u Banju Luku.
  U utorak, 29. 6. 2021. u 20.00h na adresi ICP prostora, Cerska 2, u suradnji s Istraživačkim centrom za prostor, Asocijacija arhitekata u BiH organizuje otvaranje godišnje izložbe Collegium Artisticum 2021 Arhitektura.
  Na izložbi će posjetitelji imati priliku pogledati projekte koje je stručni žiri  svrstao u uži izbor, kao i projekte koji su primili neku od osam ove godine dodijeljenih nagrada.

  Collegium Artisticum – arhitektura je najznačajnija, najstarija i jedina godišnja smotra arhitekture u BiH. Tročlana stručna internacionalna komisija za selekciju i valorizaciju radova ovogodišnje izložbe Collegium artisticum 2021 – Arhitektura, koju su činili: Mirna Pedalo, Malina Čvoro i Margita Grubiša, je od 35 pristiglih radova iz cijele Bosne i Hercegovine, odabrala 23 rada koji su izloženi na ovogodišnjoj izložbi Collegium Artisticum.

  U kategoriji „Realizacija“ selekciju je prošlo ukupno devet radova, u kategoriji „Enterijer“ sedam radova, dok je u kategoriji „Ideja“ selekciju prošlo 14 radova, a pet radova je uvršteno u uži izbor van kategorije.

  Ovom izložbom Asocijacija arhitekata u BiH teži da otvori širi dijalog o kvaliteti arhitektonske produkcije širom BiH, te podstakne sve profesionalce da sudjeluju u ovoj smotri arhitekture i podizanju kvaliteta izgrađenog prostora.

   

  Izložba će biti otvorena za posjetitelje od 29. 6. do 9. 7. 2021. godine.
  Ovaj događaj su nam omogućili i naši partneri iz građevinske industrije:
  Velux  Bosna i Hercegovina d.o.o. se bavi prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta – korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka.

  Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Geberit nudi tržišnim partnerima iz građevinske industrije i trgovine širok spektar mogućnosti obuke u 29 informativnih centara Geberit koje svake godine pohađa više od 30.000 profesionalaca.

  Alumil je jedno od najvećih i najpouzdanijih imena u kućnim prozorima i dvorišnim vratima, sa preko 30 godina dizajniranja visokokvalitetnih aluminijskih proizvoda.
    ALUMIL je stvorio asortiman koji uključuje inovativne proizvode i savršeno odgovara modernim potrebama gradnje.

  Podijeli

  Iz arhive