Otvorenje izložbe Collegium Artisticum 2021
 • 2021-04-22
 • Konačno.

  Situacija je  utoliko bolja da možemo bez straha od odgađanja najaviti otvorenje izložbe Collegium Artisticum 2021 za 24.04.2021 u 13:00 sati koju tradicionalno organiziraju tri udruženja: AABiH, ULUPUBiH i ULUBiH. Ne možemo vam opisati koliko nam je žao što već evo drugu godinu zaredom nismo bili u mogućnosti ispoštovati tradicionalno otvorenje, na dan grada – 6 april. I sada, zbog pandemije, otvorenje će biti uz ograničen broj zvanica. Prostor nam dozvoljava da tokom otvorenja ugostimo samo autore nagrađenih radova.

  Ipak, izložba će biti otvorena za javnost od ponedjeljka  26.04. a ostaje otvorena do 25.05. pa vas pozivamo da je posjetite, uz poštovanje svih mjera sigurnosti koje su trenutno na snazi a za što će se pobrinuti i osoblje galerije Collegium Artisticum.

  Za sve vas koji niste u mogućnosti doći, izložbu smo pripremili i u virtualnom obliku.

  Zahvaljujemo se svim autorima koji su poslali svoje radove na ovogodošnji Collegium. Kvaliteta radova je i ove godine bila jako visoka što ovaj posao čini puno lakšim. Čestitke nagrađenim, mada svi koji u ovom vremenu se bave kreativnim radom mogu se smatrati pobjednicima.


  Ovaj događaj su nam omogućili i naši partneri iz građevinske industrije:

  Velux  Bosna i Hercegovina d.o.o. se bavi prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta – korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka.

  Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Geberit nudi tržišnim partnerima iz građevinske industrije i trgovine širok spektar mogućnosti obuke u 29 informativnih centara Geberit koje svake godine pohađa više od 30.000 profesionalaca.

  Alumil je jedno od najvećih i najpouzdanijih imena u kućnim prozorima i dvorišnim vratima, sa preko 30 godina dizajniranja visokokvalitetnih aluminijskih proizvoda.  ALUMIL je stvorio asortiman koji uključuje inovativne proizvode i savršeno odgovara modernim potrebama gradnje.

  Podijeli

  Iz arhive