KURS: BACK TO SCHOOL AK6+
Datum: 28.10.2020.
Vrijeme: 18:00
Mjesto: AABH Creative HUB, Alipašina 2
Trener: Feđa Hadžibegović
Cijena: 50KM
Status: Neaktivna

Obuka je završena!

Asocijacija arhitekata u BiH još jednom organizuje obuku pod nazivom „Back to school: AK6+“ namjenjenu studentima Arhitektonskog fakulteta. Ovu obuku vodit će arhitekt Feđa Hadžibegović.

Cilj ove obuke jeste da upotpuni i proširi znanje iz oblasti konstrukcija, gdje će studenti slušati predavanja predavača te predstavnika iz industrije. Bazira se na rješavanju konkretnih problema – studenti su obavezni primjenjivati tematike sa predavanja na projektima na kojima trenutno rade na fakultetu, dolaziti sa konkretnim problemima ili ako to nije slučaj javiti unaprijed kako bi mogli raditi na pripremljenom testnom projektu. Glavni i osnovni oblik i cilj ove obuke jeste – učenje kroz rješavanje praktičnih problema. Samim time, studenti će upotpuniti i proširiti formalno znanje sa znanjem iz prakse te imati priliku da uz pomoć na svojim projektima prošire znanje iz oblasti konstrukcije. Kroz obuku bit će obrađene tematske cjeline od Temelja do Krova.

Cijena obuke je 50 KM, a ciljna skupina su studenti Master studija, s tim da se mogu prijaviti i studenti 3. godine Arhitektonskog fakulteta ukoliko imaju konkretan projekat ili problem na kojem žele da rade. Broj mjesta je ograničen na 20 radi kvaliteta same nastave kao i epidemioloških mjera. Svoje prijave s imenom, kontakt telefonom e-mail adresom i godinom studija možete slati na press@aabh.ba.

Obuka će se održavati u prostoru AABH HUB-a, s tim da će se poštovati sve epidemiološke mjere dezinfekcije i potrebnog razmaka među polaznicima.

Kurs počinje 28.10.2020. a održavat će se svake srijede s početkom u 18:00 u prostorijama Asocijacije arhitekata u BiH, Alipašina 2.