Obuka: Mala škola konstrukcija
 • 2019-11-04
 • Asocijacija arhitekata u BiH organizuje obuku pod nazivom „Mala škola konstrukcija“ namjenjenu studentima Arhitektonskog fakulteta. Ovu neformalnu obuku vodit će arhitekt Feđa Hadžibegović.

  Nismo željeli da napravimo fakultetsku atmosferu u kojoj predavač prezentuje a studenti slušaju pa vas iz tog razloga ohrabrujemo da se prijavite jer na ovoj „obuci“ zapravo studenti trebaju da imaju riječ. Dođite sa konkretnim problemima koje niste mogli riješiti, pitajte Feđu sve što niste smjeli nekog drugog i unaprijedite svoje znanje iz Arhitektonskih konstrukcija stvarnim iskustvima iz prakse. Cilj ovog, za sada pilot projekta, jeste da se znanje stečeno na fakultetu dopuni, odnosno da se studenti upoznaju više sa situacijama i problemima u praksi sa kojima se starije kolege susreću i načinima rješavanja istih. Kroz obuku bit će obrađene tematske cjeline od Temelja do Krova.

  Broj mjesta je ograničen na 20 radi kvaliteta same nastave te vas molim da se prijavite preko aplikacionog obrasca na ovom linku. Nakon što se popune mjesta prijave zatvaramo.

  „Mala škola konstrukcija“ počinje 13. novembra a održavat će se svake srijede s početkom u 18:00 u prostorijama Asocijacije arhitekata u BiH, Alipašina 2.

  Obuka je besplatna i dobrodošli su studenti svih godina/ciklusa Arhitektonskog fakulteta.

  Podijeli

  Iz arhive