KURS: Drugi ciklus obuke Autodesk Revit-a za početnike u Sarajevu
 • 2017-04-13
 • Obzirom da se prvi ciklus obuke iz softvera Autodesk Revit za početnike uspješno primiče kraju, Asocijacija arhitekata BiH u suradnji sa Networks-om sa zadovoljstvom organizira drugi ciklus obuke za arhitekte, studente arhitekture i građevinske inženjere.

  Početak drugog ciklusa obuke je 04. 05. 2017. godine u prostorijama Networks-a.

  Organizatori su i u ovu svrhu rezervirali prostorije i to u dva termina za dvije grupe u večernjim satima, utorkom i četvrtkom. Međutim zbog velike zainteresiranosti razmatra se mogućnost rezervacije dodatnih termina i prostora. Obzirom na tu činjenicu, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju u što skorije vrijeme kako bismo bili u mogućnosti organizirati dodatne kapacitete.

  Krajni rok za prijavu na kurs je 24. april, a rok za uplatu 04. maj 2017. godine. Kako je već ranije objavljeno, prijave šaljete putem e-maila: submit@aabh.ba.

  U odgovoru na prijavu će svaki prijavljeni polaznik dobiti podatke o načinu plaćanja i dodatne informacije u vezi pripreme za kurs, kao što su download linkovi edukacijske verzije softvera, tehničke informacije i upute za uspješnu instalaciju, te link za pristup zatvorenoj grupi na facebooku namijenjenu svim polaznicma.

  Facebook grupa kojom će administrirati instruktori, predstavljaće platformu za komunikaciju sa polaznicima, kao i trajni servis i pomoć svim polaznicima u praktičnom radu i nakon okončanja kursa kako bi što efikasnije upotpunili svoja znanja i vještine. Početnički kurs je osmišljen na način da osposobi polaznike za rad u Revitu na način da budu u stanju uspješno izraditi projektnu dokumentaciju i razumjeti logiku programa kako bi bili u stanju sami unaprijediti svoja znanja.

  Osnovne informacije i cjenovni paketi: ovdje

  Uskoro ćemo objaviti i poziv za kurs u Zenici i Tuzli.

   

  Objavljeno: 13.04.2017.

  Podijeli

  Iz arhive