Koraci u BIM-u – besplatni web seminar
 • 2022-01-20
 • Tech Data kao globalni zastupnik Autodeskovih proizvoda u suradnji sa autoriziranim partnerima iz Bosne i Hercegovine, Geoinovom iz Banja Luke i BHS Informatikom iz Sarajeva, organizira webinar 27.1.2022. Ovaj webinar je nastavak online konferencije AUTODESK – DIGITAL TRANSFORMATION DAY koja je održana 21.10.2021. godine sa temom BIM-a.

  Koraci u BIM-u

  Kada: 27.1.2022.
  U koje vrijeme: 10:00-11:00 h

  Prijavite se ovdje

  Svi su već čuli za BIM, mnogi pričaju o njemu a neki ga i koriste – na različite načine. Mnogi se  pitaju da li je to nešto što bi i njima moglo koristiti? Ovom prilikom popričali bismo o tome koje su razine korištenja BIM-a. Što nam donose prvi koraci korištenja Revita i što možemo očekivati od nekih slijedećih koraka implementacije BIM načina rada.

  Vedran Orešić dipl.ing. arh. | BIM konzultant
  Već čitavo desetljeće povezan je sa BIM-om na različite načine. Svoje dugogodišnje praktično BIM iskustvo počeo je u uredu de Architekten Cie. gdje je sudjelovao na mnogim BIM projektima – od natječaja do realizacija. Daljnja iskustva stjecao je kao suradnik na mnogim BIM projekatima različitih veličina i kompleksnosti i implementirajući BIM procese u mnoge arhitektonske urede. Kao BIM konzultant sudjeluje u organizaciji i provođenju BIM projekata i pomaže različitim sudionicima da i sami ovladaju potrebnim BIM vještinama. Ponosan je što je kao Autodesk certificirani trener više stotina kolega podučavao naprednom načinu rada pomoću Autodeskovih alata. Aktivni je promicatelj BIM-a djelovanjem kroz razne udruge. Nedavno se pridružio Tech Data timu s ciljem da što širem krugu kolega pomogne u prelasku na novi način rada.

  Webinar je besplatan i edukativnog je karaktera. Namjenjen je arhitektama, građevinarima, geodetima, strojarskim i elektro inženjerima, voditeljima projekata, investitorima i svima drugima koji učestvuju u realizaciji građevinskog projekta, kao i studentima. Webinar će biti održan na hrvatskom jeziku.

  Podijeli

  Iz arhive