IZLOŽBA: Collegium artisticum 2016 – Arhitektura u Visokom.
 • 2016-10-01
 • Pozivamo vas da nam se pridružite na otvaranju izložbe Collegium artisticum 2016 – Arhitektura u Visokom.
  Izložba se održava u Zavičajnom muzeju Visoko a otvaranje je 14.10. u 19.30 h.
  Organizatori izložbe su Asocijacija arhitekata u BiH, nvo Setup i Zavičajni muzej Visoko.
  Izložba je otvorena do 21.10.2016.

  Izložba Collegium artisticum 2016 – Arhitektura koja je tradicionalno održana 5.aprila 2016. godine u galeriji Collegium artisticum, u protekloj godini uspješno je organizirana i u Banja Luci i Mostaru.

  U Banja Luci je izložba otvorena u sklopu Dana arhitekture 2016 koje su organizirali Istraživački centar za prostor i Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet u suradnji sa organizacijom LIFT – prostorne inicijative. Otvorena je 6. juna u Domu omladine.

  U Mostaru je izložba otvorena u sklopu manifestacije “Mostarsko ljeto 2016”. Organizator izložbe je Centar ADA – Mostar, Centar za kulturu Mostar i Asocijacija arhitekata u BiH. Izložba je otvorena 20.7. u Centru za kulturu Mostar.

  Nakon uspješno održanih i odlično posjećenih izložbi u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci slijedi večerašnja izložba u Viskom a nakon toga izložba će biti otvorena i u Tuzli. U Tuzli će izložba biti otvorena 1.decembra u Galeriji portreta Tuzla u sklopu Skupa arhitekata kojeg organizira Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini.

  Nadamo se da ćemo u budućnosti izlagati i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine i otvoreni smo za sve Vaše inicijative i prijedloge.

  Zahvaljujemo kolegi Jasminu Sirči na inicijativi i organizaciji izložbi širom Bosne i Hercegovine.

  Podijeli

  Iz arhive