INFO: Kurs Autodesk Revit
 • 2017-02-28

 • Asocijacija arhitekata BiH u skladu sa Planom aktivnosti za period 2016-2018 organizirala je kurs obuke iz softvera Autodesk Revit za arhitekte, studente arhitekture i građevinske inženjere u suradnji sa Networks-om u čijim prostorijama će 07. 03. 2017 godine otpočeti prvi časovi.

  Organizatori su u ovu svrhu rezervirali prostorije i dva termina za dvije grupe u večernjim satima, utorkom i četvrtkom. Međutim zbog velike zainteresiranosti razmatra se mogućnost rezervacije dodatnih termina i prostora. Obzirom na tu činjenicu, molimo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju u što skorije vrijeme kako bismo bili u mogućnosti organizirati dodatne kapacitete.

  Aktivni članovi u Tuzli i Zenici su također krenuli sa organizacijom kursa i u ovim gradovima.

  U Zenici je uz podršku Udruženja poslodavaca već osiguran adekvatan prostor, stoga zenički inženjeri uskoro mogu očekivati zvanični poziv na prijavu za pohađanje kursa.

  Rok za prijavu na kurs je 01. mart, a rok za uplatu 03. mart 2017. godine. Kako je već ranije objavljeno, prijave šaljete putem e-maila: submit@aabh.ba. U odgovoru na prijavu će svaki prijavljeni polaznik dobiti podatke o načinu plaćanja i dodatne informacije u vezi pripreme za kurs, kao što su download linkovi edukacijske verzije softvera, tehničke informacije i upute za uspješnu instalaciju, te link za pristup zatvorenoj grupi na facebooku namijenjenu svim polaznicma.

  Facebook grupa kojom će administrirati instruktori, predstavljaće platformu za komunikaciju sa polaznicima, kao i trajni servis i pomoć svim polaznicima u praktičnom radu i nakon okončanja kursa kako bi što efikasnije upotpunili svoja znanja i vještine. Početnički kurs je osmišljen na način da osposobi polaznike za rad u Revitu na način da budu u stanju uspješno izraditi projektnu dokumentaciju i razumjeti logiku programa kako bi bili u stanju sami unaprijediti svoja znanja.

  U odnosu na Autodesk Revit program za obuku certificiranog Autodesk Revit Usera, plan i program kursa kojeg organizira AABiH obezbjeđuje i više tematskih jedinica, što znači da nakon kraćeg vremena praktične primjene stečenih vještina i znanja, polaznici bi trebali biti u stanju položiti ispit za certificiranog Autodesk Revit Usera. Na ovom linku se možete upoznati sa mogućnostima certifikacije kod autoriziranog Autodesk certifikacijskog centra u BiH.

  Osnovne informacije i cjenovni paketi: ovdje

   

  Datum objavljivanja: 28.02.2017.

  Podijeli

  Iz arhive