INFO: Collegium artisticum 2017
 • 2017-03-14

 • Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini je 8.3. (srijeda) u 23:59 sati zaključila prijave na ovogodišnju selektivnu izložbu Collegium artisticum 2017 – Arhitektura.
  Izložba će biti otvorena 5.04.2017. godine u Collegium artisticumu i prezentirat će najbolje projekte  bosanskohercegovačke arhitekture.

  Ove godine je pristigao  rekordan broj prijava iz cijele Bosne i Hercegovine. Ukupno 75 radova je prijavljeno na ovogodišnju selektivnu izložbu Collegium artisticum 2017- Arhitektura.
  Od 75 pristiglih radova, 70 je radova u takmičarskim kategorijama dok je 5 radova van konkurencije – revijalnog karaktera.
  Od 70 radova, koji su u selekciji za nagrade, 23 rada se natječu u kategoriji “Realizacija”, 35 radova se natječe u kategoriji “Ideja” dok se u kategoriji “Enterijer” natječe ukupno 12 radova.

  Internacionalna komisija za selekciju i valorizaciju radova je počela sa radom.
  Ovogodišnju internacionalnu komisiju za odabir radova za sudjelovanje na izložbi i za dodjelu nagrada čine: Maroje Mrduljaš, Simon Hartmann i Lada Maglajlić.
  Članove komisije smo predstavili ovdje.

  Veliki broj pristiglih radova, njihova raznovrsnost te stručan i priznat internacionalni žiri nam ukazuju da ćemo ove godine imati vrlo kvalitetnu selekciju radova za izložbu.
  Zahvaljujemo svima vama koji ste se odazvali našem pozivu i prijavili svoje radove.

  Navijamo za sve vas i nadamo se da će s ovim projektom pokrenuti novu energiju i vratiti dostojanstvo i optimizam u naš poziv.
  Sve nove informacije koje dobijemo od komisije objavljivat ćemo na našoj stranici.

  Maroje Mrduljaš / Simon Hartmann / Lada Maglajlić

  Maroje Mrduljaš / Simon Hartmann / Lada Maglajlić


  Datum objavljivanja: 14.03.2017.

  Podijeli

  Iz arhive