D:BLOK: produkt dizajn i dizajn enterijera
 • 2018-09-21
 • Asocijacija arhitekata u BiH od septembra 2018 godine započinje sa novim ciklusom predavanja “BLOK”. Prvo predavanje u ovom ciklusu koje se odnosi na dizajn, a u sklopu obuke za enterijeriste, jeste predavanje najpoznatijeg bosanskohercegovačkog produkt dizajnera Saliha Teskeredžića, te arhitekata Amir Vuk Zec i Erdin Salihović.
  Predavanja će se odnositi na sam proces produkt dizajna, saradnje izmedju dizajnera i industrije proizvodnje namještaja, te reputaciji drvne industrije i dizajna namještaja bosanskohercegovačkih kompanija na internacionalnom tržištu. Nadalje, uključivati će predavanje o procesima razvoja dizajna i projekta enterijera različitih razmjera, te ulogu proizvodnje i dizajna namještaja.

  Pored toga od septembra AABH nastavlja sa ostalim aktivnostima koji uključuju kurseve i obuke, ‘Školu AABH’ i putujuću izložbu Collegium Artisticum u svim većim BiH gradovima.

  Predavanje “D:BLOK” će se održati 28.09.2018 godine u 18:00, u prostoru Ateljea Figure na adresi Danijela Ozme 12. Nakon predavanja pozivamo Vas i na druženje i zakusku organizovanu za sve prisutne.

  Vidimo se u petak!

  Podijeli

  Iz arhive