D: BLOK: VIVID DIVERSITY – PRACTICE OF TAG DESIGN IN CHINA
 • 2020-01-10
 •  

   

   

  Prvo predavanje kojim započinjemo 2020. godinu u AABH HUBU.

  Osnivač kineskog studija T-A-G, Guanzgong Wu, održat će zanimljivo predavanje u ponedjeljak, 20.1.2020. u Hubu Asocijacije arhitekata o svom projektantskom opusu unutar Trim Architecture Group Design tima. Wu je magistrirao na Rensselaer Polytechnic Institutu in SAD-u, a prije osnivanja TAG Designa radio je osam godina u dva arhitektonska studija u New Yorku.

  Na adresi Alipašina 2 u 19.00 imat ćete priliku čuti šta je to karakteristično za njihove projekte diljem Kine i svijeta, ali i o transformaciji prakse arhitektonskog projektovanja u najmnogoljudnijoj državi na svijetu. Više o projektima možete pogledati i na službenoj web stranici TAG Design.

  Vidimo se!

   

   

  Partneri AABH su kompanije: Sika BHVelux i Conty plus.

  Sika BH (Sika AG) je specijalizirana švicarska kompanija za proizvodnju građevinske hemije, te vodeća u razvoju i proizvodnji sistema i proizvoda za lijepljenje, brtvljenje, prigušenje, statička ojačanja i zaštitu u građevinskom sektoru i industriji.
  Conty plus snabdijeva tržište pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima i dodatnom opremom namijenjenim proizvodnji namještaja, opremanjem objekata različitih namjena i uređenju interijera.
  Velux Bosna i Hercegovina d.o.o. se bavi prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta – korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka. 
  Podijeli

  Iz arhive