CA2024 3BINA: RAZGOVOR SA ŽIRIJEM
 • 2024-03-26
 • 6.aprila 2024. godine, s početkom u 12:00 sati, u prostorijama Olimpijskog muzeja, održati će se prateći događaj uz ovogodišnju selektivnu izložbu Collegium Artisticum 2024 – 3bina razgovor sa žirijem + druženje, u organizaciji Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini.

  3bina je prilika da se svi upoznamo sa kriterijima po kojima je ovogodišnji žiri valorizirao radove, te da im postavimo eventualna pitanja i otvorimo diskusiju. Nakon razgovora će uslijediti druženje s kolegama i članovima žirija, kao i našim sponzorima.

  Podsjećamo vas da je otvorenje izložbe u petak, 5. aprila 2024. godine, u 17:30 sati, u galeriji Collegium artisticum u Centru Skenderija, gdje ćete imati priliku pogledati 30 radova i prisustvovati svečanoj dodjeli priznanja i nagrada. Tročlana stručna internacionalna komisija za selekciju i valorizaciju radova za ovogodišnju izložbu Collegium artisticum 2024 – Arhitektura, čine: Maruša Zorec,  Tonči Čerina i Željko Kusić.

  Pozivamo vas da dođete u što većem broju, jer su ovakva druženja prilika i za razmjenu ideja,  iskustava, ali i povod za jačanje jedinstva struke sa ciljem zajedničkog djelovanja prema vani za dobrobit svih nas.


  Ovaj događaj su nam omogućili i naši partneri iz građevinske industrije:

  Feal je značajano ime na globalnom tržištu u proizvodnji i preradi aluminija. Proizvode koje nude tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Feal svojim klijentima pruža kvalitetan proizvod prilagođen specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

  Reynaers Aluminium je vodeći specijalista u razvoju i marketingu inovativnih, održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.

  Baumit – U svijetu građevinarstva, kvalitet građevinskih materijala igra ključnu ulogu u trajnosti i estetici konstrukcija. Jedna kompanija koja decenijama dosljedno isporučuje visokokvalitetne građevinske materijale je Baumit. Sa posvećenošću inovacijama, održivosti i izvrsnosti, Baumit se etablirao kao pouzdan partner za građevinare i arhitekte širom regiona

  Duno-lit sa sjedištem u Kiseljaku svoj rad počinje 1987 i bavi se isključivo preradom prirodnog kamena, mramora i granita.
  Uz stalan kontinuitet porasta broja zaposlenih, te osuvremenjivanja tehnologije proizvodnog pogona Duno-lit time ostvaruje svoj primarni cilj, a to je da može udovoljiti svim zahtjevima kupaca zadovoljavajući sve svjetske standarde.

  Forster sistemi od čelika i nehrđajućeg čelika – ”Mi ne nosimo samo čelik na rukama, držimo ga u rukama svaki dan. Mi smo stručnjaci za čelik, znamo njegove prednosti i uzbuđeni smo zbog mogućnosti koje se gradnja sa čelikom otvara danas i sutra.”

  Prefa – Preko 75 godina PREFA proizvodi krovove, fasade i solarne sustave od robusnog aluminija koje projektiraju i ugrađuju kompetentni partneri i koje desetljećima štite vaš dom. Zajamčeno. 

  Kristal d.o.o. je poduzeće koje posjeduje dugogodišnju tradiciju u obradi i distribuciji stakla, počevši sa malom staklarskom radionicom 1989. godine. 

  Podijeli

  Iz arhive