CA2022 3bina: Razgovor sa žirijem
 • 2022-04-01
 • 5. aprila 2022. godine,  s početkom u 20:30 sati, u AABH hubu u ulici Alipašina br.2, održat će se prateći događaj uz ovogodišnju selektivnu izložbu Collegium Artisticum 2022 – 3bina razgovor sa komisijom + druženje, u organizaciji Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini.

  Na ovogodišnjoj izložbi koja se otvara istog dana u 17:00, imat ćete priliku pogledati 45 radova i prisustvovati svečanoj dodjeli priznanja i nagrada, a nakon otvaranja u galeriji Collegium Artisticum, u večernjim satima u AABH hubu ćemo i popričati o izloženim radovima, te o osvrtu stručnog žirija u sastavu Hrvoja Njirića, Borisa Cindrića i Emira Salkića.

  3bina je prilika da se svi upoznamo sa kriterijima po kojima je ovogodišnja komisija valorizirala radove, te da im postavimo eventualna pitanja i otvorimo diskusiju. Nakon razgovora sa komisijom uslijedit će druženje s kolegama i članovima žirija, kao i našim sponzorima.

  Pozivamo vas da dođete u što većem broju jer su ovakva druženja prilika i za razmjenu ideja,  iskustava ali i povod za jačanje jedinstva struke sa ciljem zajedničkog djelovanja prema vani za dobrobit svih nas.

   

  Ovaj događaj su nam omogućili i naši partneri iz građevinske industrije:

  Velux  Bosna i Hercegovina d.o.o. se bavi prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta – korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka.

  Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Geberit nudi tržišnim partnerima iz građevinske industrije i trgovine širok spektar mogućnosti obuke u 29 informativnih centara Geberit koje svake godine pohađa više od 30.000 profesionalaca.

  Alumil je jedno od najvećih i najpouzdanijih imena u kućnim prozorima i dvorišnim vratima, sa preko 30 godina dizajniranja visokokvalitetnih aluminijskih proizvoda.  ALUMIL je stvorio asortiman koji uključuje inovativne proizvode i savršeno odgovara modernim potrebama gradnje.

  Feal je značajano ime na globalnom tržištu u proizvodnji i preradi aluminija. Proizvode koje nude tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Feal svojim klijentima pruža kvalitetan proizvod prilagođen specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

  Podijeli

  Iz arhive