BIG SEE AWARD
 • 2018-10-19
 • Nagrade BIG SEE dodijeljuju se u kategorijama: BIG SEE Product Design Award (nagrada za dizajn najboljeg proizvoda), BIG SEE Interior Design (nagrada za dizajn enterijera), BIG SEE Fashion Design Award (modna nagrada), BIG SEE Wood Design Award (dizajnerska nagrada) i BIG SEE Toursim Award (turistička nagrada). Kategorije su podjeljene na oblasti za koje se dodjeljuju nagrade.

  Tako je ovogodišnji nagrađeni za BIG SEE Interior Design – Residential kategoriju projekat Apartment NML, projekat naših kolega iz Studia Normal, dok su nagradu za BIG SEE Interior Design – Hospitality dobile naše drage kolege iz Studia Zec sa projektom Wine Bar Regina. Pored ove nagrade, Studio Zec je nagrađen i u kategoriji BIG SEE Wood Design Award – City and community sa projektom Hotel Pino Natura.

  Čestitamo!

  Ovogodišnje izdanje BIG SEE platforme za podršku i razvoj kreativne industrije održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu Republike Slovenije kao centralna komponenta uglednog Mjeseca dizajna koji je se održava od 16. do 23. oktobar u Ljubljani. BIG SEE Awards obuhvataju najbolje u regiji Jugoistoče Evrope u šest kategorija iz 18 zemalja: Albanija, Austrija, Bugarska, Bosna i Hercegovina, Kipar, Češka Republika, Crna Gora, Grčka, Hrvatska, Italija, Kosovo, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Rumunija, Slovačka, Slovenija i Srbija.

  Apartment NML – Normal Arhitektura

  Wine Bar Regina – Studio Zec

  Hotel Pino Natura – Studio Zec

  Podijeli

  Iz arhive