AUTODESK DIGITAL TRANSFORMATION DAY 2022 Sarajevo
 • 2022-04-21
 • Digitalna transformacija uveliko traje. Da li idemo u korak s njom i šta nam ona donosi u našem poslu? Promjene koje smo očekivali da će se desiti kroz nekoliko godina već se uveliko dešavaju u građevinskom sektoru. Kako se digitalna transformacija odvija u Bosni i Hercegovini? Zašto je BIM neophodan i važan u toj transformaciji? Kako i na koji način nam Autodesk softveri pomažu u tome? Kako da sa Autodeskovim alatima ostvarite bolju saradnju, smanjite rizike i troškove poslovanja? Kako da uradite analize i na najbolji način isplanirate poslovanje? Ono što je sigurno jeste da je digitalna transformacija uz BIM neophodna!

  Na ova i na još mnoga pitanja ćemo se potruditi da damo odgovor kroz korisnička predavanja na ADTD Sarajevo, u četvrtak 28. 4. 2022. godine od 11:00 do 16:00h. Nakon primjera iz prakse očekuje nas panel diskusija sa temom „BIM – moda ili potreba“ gdje ćemo porazgovarati o stanju BIM-a u BiH, prednostima, problemima sa kojima se susrećete radeći na taj način u tom okruženju i idejama kako to unaprijediti.

  Konferencija je namijenjena građevinskim, arhitektonskim, mašinskim i elektro inženjerima, investitorima, izvođačima i svima koji se bave BIM implementacijom.

  Rezervišite svoje mjesto na ovom linku: ADTD Sarajevo 2022 (adtd2022.com).

  Podijeli

  Iz arhive