SAJAM ALUMINIUM 2022
 • 2022-09-02
 • Sve naše kolege koji se trenutno nalaze u blizini Düsseldorfa pozivamo da posjete sajam ALUMINIUM 2022. Sajam je jedan od vodećih svjetskih sajmova aluminijske industrije, na kojem se svake godine izlažu i prikazuju najnovije inovacije i trendovi kako za arhitektonski i građevinski sektor, tako i za automobilsku industriju, mašinstvo, zrakoplovstvo i slično. Sajam okuplja kompanije i proizvođače iz više od stotinu zemalja svijeta, a među njima i bh firmu FEAL.

  Feal je značajano ime na globalnom tržištu u proizvodnji i preradi aluminija. Proizvode koje nude tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Feal svojim klijentima pruža kvalitetan proizvod prilagođen specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

  Ideja vodilja ovogodišnjeg sajma je „Sharing a vision“, a nema boljeg načina kako istu podijeliti nego na FEAL-ovom izložbenom štandu. Zatražite svoj osobni vaučer i posjetite FEAL na štandu 1C13. Stručni zaposlenici će Vam pružiti informacije o novostima kompanije FEAL kao i informacije o cjelokupnom asortimanu proizvoda i proizvodnim mogućnostima.

  Sajam se održava od 27. do 29.9.2022

   

  Podijeli

  Iz arhive